Просто про їжу - Головна Карта сайту  
Просто Про їжу

Тісто на млинці - рецепт





Якщо навчиться готувати тісто, то можна приготувати дуже смачні млинці. Приготувати «правильне» тісто на млинці — це, без сумніву, найважливіше в мистецтві випікання млинців і, як показує досвід, головне в цьому процесі — це якість змішування продуктів (11 порад як готувати тісто для млинців).

А от з начинкою для млинців, при наявності певної кмітливості, може бути все дуже просто. Начинкою можуть стати майже будь-які продукти: картопля, гриби, яйця, сир, варення тощо.

На цій сторінці:

Тісто на низькокалорійні млинці

В одному млинці на цілісному молоці — 400 калорій, але його калорійність можна істотно знизити. Переглянувши це відео, ви довідаєтеся, як спекти млинці, від яких складно погладшати.

Тепер справа за малим — постаратися не з’їсти всі млинці за один раз. Помірне вживання будь-якої випічки — ось найважливіший секрет, як залишатися струнким.

Тісто на млинці які не черствіють - рецепт приготування

Рецепт тіста на млинці

Млинці з цього тіста виходять смачними і тривалий час не черствіють.

Продукти для млинцевого тіста:

  • 1 склянка борошна;
  • 4 яйця;
  • 2 склянки молока;
  • 60 г вершкового масла;
  • 1,5 ст. ложки цукрової пудри;
  • сіль за смаком.

Готувати тісто так:

  1. Розтерти жовтки з розм’якшеним вершковим маслом.
  2. Беремо половину молока, все борошно і цукрову пудру і розтираємо до зникнення грудочок.
  3. Додаємо решту молока і добре перемішуємо.
  4. Збиваємо білки, що залишилися, додаємо за смаком сіль і вводимо піну в тісто.

Випікати млинці так:

Змастити сковороду рослинною олією перед випіканням першого млинця, а інші млинці можна випікати і без масла. Для випічки млинців потрібно наливати готове млинцеве тісто на сковороду в трохи меншій кількості, ніж зазвичай.

Порада: випечені млинці за цим рецептом тіста не обов’язково змащувати вершковим маслом.

Тісто на млинці - рецепт 3 + 2

Продукти для млинцевого тіста:

  • 3 ст. борошна;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 3 ст. молока;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • 2/3 ч. ложки соди;
  • 1/2 ч. ложки солі.

Готувати млинцеве тісто так: Усі продукти змішуємо блендером до однорідної маси.

Випікати млинці потрібно так:

  1. Розпалюємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю масла.
  2. Додаємо в тісто на млинці 2 склянки окропу і випікаємо звичайним способом.

При відтворенні тексту статті «Тісто на млинці - рецепт», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов’язкове.


    Мітки до статті: рецепт, як готувати


    
    Головні розділи сайту:
  • Останні статті з порадами
    як готувати і вибирати продукти:

  • Цікаві матеріали цього розділу:
    Про їжу просто | Добірка статей розділу | Карта сайту
       © 2012-2014 - Просто Про їжу
     
    ↑ Вгору ↑