Просто про їжу - Головна Карта сайту  
Просто Про їжу

Огляд прграмованої хлібопічки Binatone BM-2169





На цій сторінці:

Огляд можливостей та особливості Binatone BM-2169

Програмовану хлібопічку Binatone BM-2169 можна назвати одним з кращих пристроїв у своєму ціновому класі. Вона має невеликі габарити і навіть з піднятою кришкою може вільно розміститися на столі, під навісними шафами.

Огляд прграмованої хлібопічки Binatone BM-2169

У Binatone BM-2169 є зручний програмований режим, який вигідно відрізняє цю модель від інших, не програмованих хлібопічок з подібними можливостями. Називається він красиво, «Домашній пекар». У цьому режимі можна запрограмувати всі етапи приготування хліба, від початку замісу до повної готовності і надалі користуватися складеною програмою.

BM-2169 комплектується двома металевими формами для випічки з тефлоновим покриттям, що також виділяє цю модель серед конкурентів. Фіксуються форми в корпусі щільно і вставлені в пічку стійко тримаються при замісі тіста.

Велика форма яка призначена для випікання хліба традиційної форми має дві мішалки для замісу, що позитивно позначається на якості приготування тіста. Тісто повністю замішується в колобок і на дні муки не залишається. Пристрій комплектуеться другою формою, здвоєною, вона дозволяє спекти відразу два однакових або різних за рецептурою хліба.

Завдяки різним формам з’являється можливість, за вибором, випікати хліб вагою по 900 або 1125 г у великій формі, а також два абсолютно різних по 450 г у здвоєній, плюс до всього, приготувати їх точно до сніданку (режим відкладеного старту).

Характеристики хлібопічки Binatone BM-2169

Технічні характеристики Binatone BM-2169:

  • Вага хліба що випікається: дві хлібини по 450 г або одна по 900 г, 1125 г;
  • Корпус: пластик (білий, чорний);
  • Споживана електрична потужність: 800 Вт;
  • Вага виробу:9,08 кг;
  • Кількість програм випічки: 11;
  • Свої програми (можливість програмування): є, «Домашній пекар» одна програма;
  • Прискорена випічка хліба: 1 година 52 хв;
  • Збереження в пам’яті стану при збої електроживлення: 10 хв;
  • Рівень запікання: легкий рум’янець, середній і піджарена скоринка;
  • Форма хліба: буханець;
  • Підтримання температури після приготування: до 1-еї години;
  • Програма готування варення: є;
  • Можливість знімати кришку: немає;
  • Підсвічування дисплея: є, блакитне;
  • Покриття форми (антипригарне): тефлон;
  • Дозатор (діспесор): немає;
  • Сигнал для своєчасного додавання інгредієнтів: є (не відключається);
  • Відкладений старт: «Хліб до сніданку», до 13 годин;

Комплектація:

мірний стакан, мірна ложка, гачок для витягання мішалки, пластикова лопаточка, книга рецептів.

Особливості:

тиха робота, оглядове вікно, ненагрівающийся корпус, можливість налаштування часу замісу, підйому і випічки, 2 лопаті для замісу, 2 змінні форми для випічки.

Встановлені виробником програми для приготування хліба та тіста

  1. «Основна програма»: білий хліб.
  2. «Швидке приготування»: хліб що випікається, має менший розмір і більш щільний, ніж хліб, випечений в режимі «Основна програма».
  3. «Французький хліб»: випічка за цією програмою, має хрустку скоринку і легку текстуру.
  4. «Ультрашвидкий»: виріб виходить меншого розміру і щільніший, ніж з використанням програми «Швидке приготування».
  5. «Цільнозерновий хліб»: ця програма має збільшений час підігріву. Не рекомендується використовувати функцію відкладеного старту.
  6. «Солодкий хліб»: подвійний заміс тіста, випікання солодкого хліба.
  7. «Тісто»: заміс тіста і бродіння, без випікання. Тривалість — 1 година 50 хвилин.
  8. «Випікання»: тільки випікання, без замісу. Може використовуватися, для збільшення часу випікання. Тривалість — 10-60 хв., крок — 10 хв.
  9. «Джем»: варіння джему або мармеладу.
  10. «Сандвіч»: випікання хліба для сандвічів.
  11. «Домашній пекар»: дозволяє самостійно встановити час замісу, бродіння і випікання.

Як програмувати Binatone BM-2169

Використання режиму «Домашній пекар»:

Крок Дія Допустимі параметри
1 Замішування 1 3 — 14 хв
2 Зростання 1 20 — 60 хв
3 Замішування 2 8 — 24 хв
4 Зростання 2 1 — 60 хв
5 Зростання 3 20 — 120 хв
6 Випікання 0 — 80 хв
7 Підігрів 0 — 120 хв

Панель керування хлебопечкою

Панель керування прграмованою хлібопічкою Binatone 2169

Панель керування хлебопечкою Binatone BM-2169 розташована для зручності користування під невеликим кутом і містить крім рідкокристалічного дисплея з блакитним підсвічуванням ще шість великих механічних кнопок:

  • «Меню»
    — натискання супроводжується коротким звуковим сигналом і здійснюється зміна програм. На екрані дисплея
    відображається номер і тривалість.
  • «Корочка»
    — при натисканні — стрілочка на панелі встановиться напроти напису з бажаним кольором (легкий рум’янець, середня або піджарена cкоринка).
  • «Буханець»
    — при натисканні — стрілочка на панелі встановиться напроти напису з потрібним розміром (900 г, 1125 г або «Подвійний» для
    одноразового випікання двох буханців по 450 г).
  • «Таймер»
    — для налаштування функції «Відкладений старт», якщо потрібно, щоб прилад автоматично включився через певний час.
  • «Етап»
    — для ручного програмування кроків/етапів режиму «Домашній пекар».
  • «Старт/Стоп»
    — для запуску або зупинки роботи обраної програми. Натискання й утримання більше 3 секунд зупинить роботу, а звуковий сигнал підтвердить, що робота перервана.

Прованський хліб в Binatone BM-2169 (відео)

З режимом програмування в цій прекрасній хлібопічці можна випекти все що завгодно, будь-які екзотичні види хлібів.

Подивившись відео ви дізнаєтеся про те як приготувати прованський хліб в який входить майоран, базилік, орігано.

Помічником в приготуванні нам послужить хлібопічка Binatone BM-2169, в ній 11 програм випікання, дві форми, в одній можна пекти великі буханці, а в іншій два маленьких по 450 г. Тут є функція «відкладений старт» яка дозволяє запрограмувати час, зручний рідкокристалічний дисплей.

Готувати прованський хліб у хлібопічці так:

Спершу треба незабути змастити форму вершковим маслом, потім кладемо інгредієнти: воду, соняшникову олію, прованські трави, Лучок. Програму для випікання виберемо «Основну».

Для випікання хліба вагою 900 г нам знадобиться:

  • вода — 315 мл;
  • соняшникова олія 1,5 ст. ложки;
  • смажена цибуля — 1/3 чашки;
  • орігано, базилік, майоран — 1,5 ст. ложки;
  • паприка — 1 ч. ложка;
  • цукор — 1 ст. ложка;
  • сіль — 1,5 ч. ложки;
  • борошно вищого гатунку — 3,5 чашки;
  • сухі дріжджі — 1,5 ст. ложки.

При відтворенні тексту «Огляду прграмованої хлібопічки Binatone BM-2169», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов’язкове.


    Мітки до статті: хлібопічка


    
    Головні розділи сайту:
  • Останні статті
    підрозділу про Хлібопічки

  • Цікаві статті цього підрозділу:

    Огляд хлібопічки Delonghi BDM 1500

    Можливості хлібопічок та їх використання

    Яка краща хлібопічка, як її вибирати і купляти

    Про їжу просто | Добірка статей розділу | Карта сайту
       © 2012-2014 - Просто Про їжу
     
    ↑ Вгору ↑