Просто про їжу - Головна Карта сайту  
Просто Про їжу

Огляд можливостей прграмованої хлібопічки Bork BM500





На цій сторінці:

Короткий опис прилада Bork BM500

Маючи дизайн без надмірностей, виглядає BM500 стильно на будь-якій кухні, також вона проста і зручна в експлуатації і практично безшумна в роботі. Наявність зручного віконця дозволяє візуально контролювати процес створення хліба. Добре продумане логічне керування дозволить швидко освоїти мистецтво випічки хліба.

Прграмована хлібопічка Bork bm500

Можливість вибору найрізноманітніших програм дозволяє приготувати випічку на будь-який смак, від житнього хліба до кексу з родзинками і цукатами. Обрана ступінь обжарювання додає випічці бажаний колір.

Головними перевагами хлібопічки Bork BM500 можна назвати:

можливість програмування — створення своїх програм (хоча ця можливість, мабуть, недостатньо гнучка), сенсорне управління, наявність двох форм для випічки хліба (круглої і прямокутної) і двох лопаток для вимішування тіста (зручно коли потрібно спекти кілька буханок поспіль).

Характеристики хлібопічки Bork BM500:

Хлібопіч має наступні технічні характеристики:

  • Вага випічки: 750 г, 900 г;
  • Розміри (ВхШхГ): 32 × 27 × 25 см;
  • Матеріал корпусу: алюміній;
  • Споживана пристроєм потужність: 615 Вт;
  • Вага хлібопічки:7,32 кг;
  • Кількість програм для випічки: 12;
  • Можливість програмування: 1 «Своя програма»;
  • Прискорене приготування: 98 хв;
  • Пам’ять при відключенні електроенергії: 10 хв;
  • Підсвічування: є, автоматичне виключення через 60 сек.;
  • Ступінь обжарювання скоринки: 3 рівня;
  • Форма випікання хліба: буханець і круглий;
  • Підігрів готового хліба: 60 хв;
  • Приготування джему і мармеладу: є;
  • Знімна кришка: немає;
  • Підсвічування дисплея: так;
  • Антипригарне покриття форми для випічки: тефлон;
  • Дозатор (діспесор): немає;
  • Звуковий сигнал оповіщення про можливість введення наповнювачів: є;
  • Відкладений запуск випічки: до 13 годин;
  • Виробник: Китай.

Комплектація:

мірний стакан, мірна ложка, книга рецептів, пристрій для виймання лопаток мішателя, дві форми для випічки, дві лопатки тістоміса.

Особливості:

сенсорне керування, великий дисплей з підсвічуванням, функція захисту від дітей (через 5 хвилин після включення програми кнопки панелі управління будуть автоматично заблоковані).

Встановлені програми для приготування хліба та тіста

  1. «Основний режим»: випічка звичайного хліба. Тривалість — 3 години (можна додати додаткові інгредієнти).
  2. «Хліб з непросіяного борошна»: хліб з борошна грубого помелу. Тривалість — 3 години 40 хв. (не рекомендується використовувати відстрочений старт).
  3. «Французька випічка»: Тривалість — 3 години 50 хв. (хліб буде м’яким, але з хрусткою скоринкою).
  4. «Швидка випічка»: Тривалість — 2 години 10 хв. (хліб має менший об’єм).
  5. «Здобна випічка»: випічка здобного хліба. Тривалість — 2 години 45 хв (можна додати додаткові інгредієнти).
  6. «Кекс»: випічка кексу з використанням розпушувачів. Тривалість — 1 година 50 хв.
  7. «Джем/мармелад»: нагрівання фруктів або ягід в сиропі. Тривалість — 1 година 20 хв (фрукти та
    ягоди треба подрібнити).
  8. «Тісто»: заміс і збільшення об’єму тіста, без випічки. Тривалість — 1 година 30 хв (тісто можна використовувати для фігурної випічки, рулетів, піци тощо).
  9. «Надшвидкий режим»: випічка хліба за 1 годину 28 хв (хліб має щільну структуру).
  10. «Випічка»: тільки випічка, тривалість — 10 хв (можна використати для збільшення, при необхідності, часу випічки).
  11. «Десерт»: випічка хліба для десертних страв. Тривалість — 1 година 38 хв.
  12. «Програма користувача»: можна задати свою власну програму, змінивши час замішування тіста, час на збільшення його в об’ємі, тривалість випічки хліба та підтримання його в теплому стані. Тривалість (за замовчуванням) — 3 години. Час в цьому режимі можна міняти для кожного етапу покроково, в межах, зазначених нижче:

Як програмувати хлібопічку Bork BM500

Кроки/етапи для складання «Програми користувача»

11

Крок/етап Дія Допустимі значення
1 Замішування 1 6 — 14 хв
2 Підйом 1 20 — 60 хв
3 Замішування 2 5 — 20 хв
4 Підйом 2 5 — 120 хв
5 Підйом 3 0 — 120 хв
6 Випікання 0 — 80 хв
7 Підігрів 0 — 60 хв

Панель керування Bork BM500

Паель керування хлібопічкою bork bm500

Панель керування хлібопічкою Bork bm 500 має 8 сенсорних кнопок:

  • Старт/Стоп
    використовується для запуску або зупинки програми приготування.
  • Режим
    використовується для вибору однієї з 12-ти можливих програм приготування.
  • Пауза
    для призупинення виконання обраної програми приготування. Повторне натискання відновить роботу.
  • Цикл
    використовується для підтвердження вибраних налаштувань в режимі «Програми користувача».
  • Колір скоринки
    для вибору ступеня обжарювання. Доступні такі варіанти: світлий, середній, темний.
  • Вага
    можна обрати 750 г або 900 г (загальний час приготування залежить від вибраного розміру хліба).
  • Час
    можна встановити старт заданої програми в потрібний час.
  • Підсвічування
    включення підсвітки камери на 1 хвилину під час роботи прилада. Повторне натискання освітлення вимкне.

Відео, як робить хлібопічка

Для тих хто хто поки не має своєї домашньої пекарні і немає можливості спостерігати що відбувається у цих приладів всередині. На відео хлібопічка Panasonik sd-255 в роботі.

Замість висновку: наявність таких корисних функцій, як підігрів готового хліба, функція відкладеного старту, програмування власних рецептів, а також легкість у керуванні і обслуговуванні, дозволить вам повною мірою відчути зручність користування хлібопекарнею Bork BM500 і насолодитися широким діапазоном її можливостей.

При відтворенні тексту «Огляду можливостей прграмованої хлібопічки Bork BM500», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов’язкове.


    Мітки до статті: хлібопічка


    
    Головні розділи сайту:
  • Останні статті
    підрозділу про Хлібопічки

  • Цікаві статті цього підрозділу:

    Огляд хлібопічки Delonghi BDM 1500

    Можливості хлібопічок та їх використання

    Яка краща хлібопічка, як її вибирати і купляти

    Про їжу просто | Добірка статей розділу | Карта сайту
       © 2012-2014 - Просто Про їжу
     
    ↑ Вгору ↑