Просто про їжу - Головна Карта сайту  
Просто Про їжу

Огляд характеристик і можливостей програмованої хлібопічки Kenwood BM 450





Програмовану хлібопічку Kenwood BM 450 можна назвати однією з кращих моделей в своїй ціновій категорії.

На цій сторінці:

Від інших своїх побратимів її відрізняє:
можливість програмування («Улюблені програми»), автоматичний діспенсор, режим активної конвекції, сенсорна панель управління і привабливий сріблястий металевий корпус з нержавіючої сталі, завдяки йому вона міцніша і довше прослужить.

Хоча Kenwood BM 450 на перший погляд трохи завелика, але якщо ви будете використовувати її досить часто, то через деякий час цього ви вже не буде помічати, а закладені виробником можливості переважать цей маленький недолік.

Хлібопічка Kenwood BM 450 — відгуки

650 користувач хлібопічки Kenwood BM 450 відповіли на питання про цей пристрій. Результати опитування зведені в таблицю:

Питання Поставили
менше 5 з 10
Поставили
10 з 10
Середня
оцінка
Зручність використання 70 чол. 237 чол. 7,73
Краща за всі інші (технічно) 55 чол. 233 чол. 7,91
Надійність 58 чол. 248 чол. 7,88
Коштує своїх грошей 81 чол. 215 чол. 7,60

Характеристики хлібопічки Kenwood BM 450

З програмованою хлібопічкою Kenwood BM 450 навіть пекар-початківець зможе спекти у домашніх умовах велику кількість різних хлібних виробів. А для пекарів які не бажають обмежуватися готовими рецептами, у Kenwood BM 450 є можливість запрограмувати і зберегти у пам’яті пристроя 5 своїх рецептів. Познайомитися з можливостями цього пристрою ви зможете подивившись відео:

Важливі особливості на які варто звернути увагу:

  • Kenwood BM 450 оснащена режимом активної конвекції, завдяки якому випічка буде пропечена рівномірно і після приготування буде тривалий час теплою і надовго збереже свою хрустку скоринку.
  • Дозатор, дозволяє вводити в тісто різні наповнювачі, навіть в режимі відкладеної випічки.

Ця хлібопічка має наступні технічні характеристики:

  • Габаритні розміри (ШхГхВ): 385 × 235 × 315 мм;
  • Вага випічки: 500 г, 750 г, 1 кг;
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь;
  • Споживана потужність: 780 Вт;
  • Маса пристрою: 9,5 кг;
  • Кількість програм випічки: 15;
  • Програмування: «Улюблена програма» до 5 своїх програм;
  • Прискорена випічка: є, приготування хліба за 58 хв;
  • Запас пам'яті при збої електроживлення: 8 хв;
  • Підсвітка камери випікання: є, автоматично вимикається через 60 секунд;
  • Рівень запікання: слабкий, середній і сильний;
  • Форма хліба: буханець;
  • Збереження хліба теплим (підтримання температури): є, до години;
  • Приготування повидла: є;
  • Знімна кришка: так;
  • Підсвічування дисплея: так;
  • Антипригарне покриття форми: так;
  • Автоматичний дозатор (діспесор): (на 125 г) включається через 15-20 хв. після початку замісу;
  • Звуковий сигнал для ручного додавання наповнювачів: є;
  • Відкладена випічка: до 15 годин;

Комплектація:

мірний стакан, подвійна мірна ложечка (ч. ложка і ст. ложка), пристрій для вилучення мішалки;

Особливості:

сенсорне управління, конвекційний вентилятор, великий дисплей з підсвічуванням, спеціально розроблена мішалка для легкого її вилучення з хліба.

Встановлені програми приготування тіста та хліба

  1. Основна програма: для випічки білого хліба з борошна.
  2. Швидка випічка: прискорює випічку хліба на 25 хвилин, хліб виходить більш щільний.
  3. Хліб з цільного зерна або з не просіяного борошна: включається на 30-хв. попередній розігрів.
  4. Швидких хліб з обойного борошна: для хліба із 100% обойного борошна (складається майже з тих самих тканин, що і зерна пшениці, але відрізняється трохи меншою кількістю плодових оболонок і зародків).
  5. Французький хліб: для хліба з хрусткою скоринкою і для батонів з невеликим вмістом цукру та жиру.
  6. Солодкий хліб: хліб з підвищеною кількістю цукру.
  7. Швидка випічка: для прісного тіста (на 1 кг суміші).
  8. Тістечко: тістечка або хліб з тіста без дріжджів.
  9. Без клейковини: для хліба з борошна без глютену (використовується попередній розігрів).
  10. Тісто: для замісу тіста яке буде випікатися в окремій духовці.
  11. Домашнє тісто: час приготування тіста збільшено.
  12. Заміс тіста для піци: заміс тіста для булочок, піци та інших виробів.
  13. Випічка: можна використовувати для розігріву вже випеченого хліба.
  14. Прискорена випічка: випічка хліба за 1 годину при використанні підігрітої води і підвищеної кількості дріжджів.
  15. Джем: для приготування варення, джему або повидла.

Додаткові круглі форми

Додатковими круглими формами Kenwood BM 450 не комплектується, їх можна придбати в магазинах окремо.

Круглі форми для хлібопечі Kenwood BM 450

Характеристики додаткових форм:

  • матеріал — алюміній з антипригарним покриттям;
  • об’єм — 750 мл;
  • розмір (в см) — 17,5 × 22,0 × 17,5;
  • вага (кг) — 0,38.

Як програмувати Kenwood BM 450

Панель управління у Kenwood BM 450 чорна з сенсорними кнопками. Прекрасне поєднання простоти і елегантності. У хлібопічки крім 15-ти попередньо встановлених програм і режимиів, ще є 5 «Улюблених програм», які можна запрограмувати на власний розсуд.

Панель управління хлібопічкою Kenwood BM 450

Індикатор, що знаходиться на екрані дисплея, показує на якому етапі програми знаходиться пристрій.

Кроки — етапи для складання «Улюблених програм»:

Крок Дія Заводські установки Допустимі параметри
1 Попереднє нагрівання 0 хв. 0 — 60 хв.
2 Замішування 1 3 хв. 0 — 10 хв.
3 Замішування 2 22 хв. 0 — 30 хв.
4 Підйом 1 20 хв. 20 — 30 хв.
5 Замішування 3 15 хв. Не змінюється якщо
Підйом 2 = 0,
замішування не буде
6 Підйом 2 30 хв. 0 — 120 хв.
7 Замішування 4 15 хв. Не змінюється якщо
Підйом 3 = 0,
замішування не буде
8 Підйом 3 50 хв. 0 — 120 хв.
9 Випікання 60 хв. 0 — 90 хв.
10 Зігрівання 60 хв. 0 — 60 хв.

Короткий висновок

Kenwood BM 450 буде прекрасним придбанням тому що це одна з кращих програмованих хлібопічок середнього цінового діапазону серед доступних на нашому ринку.

Вона проста в експлуатації (процес цілком автоматизований, просто закладіть продукти і включити потрібну програму) і має набір функцій, властивих більш дорогим моделям, а наявна функція програмування значно розширює можливості випікання хліба за різними рецептами і зацікавить людей з творчими нахилами.

Купувати чи не купувати

Чому ви повинні купити цю хлібопічку:якщо ви думаєте, що будете пекти багато різних видів хліба в тому числі використовувати і нестандартні рецепти.

Чому ви не повинні її купувати: якщо ви не любите готувати і ви збираєтеся випікати тільки простий хліб на кожен день, тоді вам варто звернути увагу на щось більш просте і дешеве.

При відтворенні тексту статті «Огляд характеристик і можливостей програмованої хлібопічки Kenwood BM 450», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов’язкове.


    Мітки до статті: хлібопічка


    
    Головні розділи сайту:
  • Останні статті
    підрозділу про Хлібопічки

  • Цікаві статті цього підрозділу:

    Огляд хлібопічки Delonghi BDM 1500

    Можливості хлібопічок та їх використання

    Яка краща хлібопічка, як її вибирати і купляти

    Про їжу просто | Добірка статей розділу | Карта сайту
       © 2012-2014 - Просто Про їжу
     
    ↑ Вгору ↑