Просто про їжу - Головна Карта сайту  
Просто Про їжу

Огляд можливостей хлібопічки Kenwood BM900





У цьому невеликому огляді ми докладно розглянемо технічні та експлуатаційні характеристики однієї з новинок побутової кухонної техніки 2011 року — хлібопічки Kenwood BM900, але спочатку трохи про компанію яка її виробляє.

На цій сторінці:

    Про компанію Kenwood

    Kenwood — один з найстаріших з відомих виробників кухонної техніки в Європі. Першим виробленим нею побутовим приладом став тостер, за ним послідувало виробництво іншої техніки для кухонь.

    Компанія була створена в 1947 г Кеннетом Вудом і називалася вона тоді Woodlau Industries. На своїх товарах він ставив напис «Ken Wood», так з'явилася всесвітньо відома торгова марка. Кеннет продав в 1968 г свою компанію Thorn Industries. Згодом, вона розширилася і збільшила вироблений асортимент товарів, купивши компанію Waymaster і Ariette. У 2001 р компанія увійшла до DeLongi Group.

    Kenwood, за 60 років існування на ринку, завжди прагнула випускати функціональні і надійні товари. Деякі з них, випущені більше півстоліття тому, працюють і зараз.

    Kenwood BM900 — огляд переваг

    Спекти хліб самостійно це найпростіший спосіб насолодитися натуральним смаком хліба, без консервантів і підсилювачів смаку. Фірма Kenwood представила на ринок нову модель грубки BM900.

    Хлібопічка Kenwood BM900

    Корпус хлібопічки виконаний з полірованої нержавіючої сталі зі вставкою з білого пластика, завдяки якому вона має стильний, практичний дизайн і чудово впишеться в інтер’єр будь-якої кухні.

    Модель BM 900 дозволяє випікати великий хліб, вагою до 1,5 кг. Термо-вентилятор забезпечує рівномірний потік гарячого повітря навколо буханця. Хліб виходить пухнастим, повністю пропеченим і з хрусткою скоринкою.

    Автоматичний діспенсор — корисне доповнення нової хлібопічки. З ним не потрібно пам’ятати і турбуватися про своєчасне додавання в хліб додаткових інгредієнтів. BM900 сама і в потрібний час внесе підготовлені добавки.

    Рідкокристалічний дисплей забезпечує інтуїтивно зрозуміле управління. Домогосподарці доступні 11 програм випічки хліба: білий, різні версії житнього, а також з непросіяного борошна.

    Експлуатацію пристрою полегшує дуже простий у використанні таймер, що дозволяє встановити час затримки випічки до 15 годин. Підтримання готової випічки в теплому стані протягом однієї години дозволить насолоджуватися свіжим, теплим хлібом тривалий час.

    Відеоогляд Kenwood BM900

    Характеристики хлібопічки Kenwood BM900:

    Хлібопіч має такі технічні характеристики:

    Вага, габарити, потужність:

    • Габаритні розміри (ШxВxГ): 300 × 360 × 440 мм;
    • Вага пристрою:7,64 кг;
    • Споживана хлібопічкою потужність: 950 Вт

    Основні характеристики:

    • Максимальна вага хліба: 1,5 кг;
    • Вага випічки з вибору: 1000, 1500 г;
    • Ступінь обсмажування скоринки: 3 рівня (світла, середня, темна);
    • Вигляд хліба якій випікається: традиційний буханець.

    Програми, режими та програмування:

    • Складання своїх програм (можливість програмування): Немає;
    • Кількість програм для випічки: 11 (7 для випікання хліба):
    • Можливість окремого замішування тіста: є (3 режими);
    • Заміс тіста для піци, пельменів: є;
    • Випікання хліба з цельнозернрвого борошна грубого помелу: є;
    • Швидка випічка: є (в програмах основний, французька, з цілісного зерна);
    • Приготування варення або джему: є;
    • Програма «Французький хліб»: є;
    • Випічка хліба без клейковини: є;
    • Без дріжджова випічка (режим — «Пироги»): є;
    • Солодкий хліб: є;
    • Торт/пиріг/кекс (режим — «Пироги»): є;
    • Тільки випічка (до 90 хв): є (крок — 10 хв).

    Корпус, конструктивні та технічні особливості:

    • Матеріал корпусу: полірована нержавіюча сталь;
    • Знімна кришка: так;
    • Оглядове вікно: є;
    • Підсвічування дисплея: є (LCD дисплей з індикацією виконання програми);
    • Антипригарне покриття форми для випічки: тефлон;
    • Кількість мішателів тіста: 2;
    • Дозатор (діспесор): є (спрацьовує через 15-20 хв після початку замішування);
    • Звуковий сигнал можливості введення наповнювачів: є;
    • Підсвічування дисплея: є;
    • Підсвітка камери випікання: немає;
    • Збереження стану при відключенні електрики: 7 хв;
    • Відкладений початок випічки: до 15 годин (крок — 1 хв);
    • Підтримання температури готового хліба теплим: є — 60 хв.

    Комплектація:

    мірний стакан, мірна ложка, інструкція з рецептами, заглушка диспенсера, дві форми для випічки, два тістоміса.

    Особливості, переваги і недоліки

    Особливості та переваги:

    хлібопічка призначена для великої сім’ї (максимальна вага хліба 1,5 кг), примусова конвекція (вбудований вентилятор — дозволяє випікати більш рівномірно), два тістоміса (спеціальної конструкції для легкого вилучення), оглядове вікно у кришці, розташування нагрівача (дає можливість досягти найкращих результатів) , простоті управління.

    Недоліки:

    мізерна книга рецептів, немає можливості складання своїх програм, немає ручок для піднімання кришки (є маленькі зачепи), немає підсвічування камери випікання.

    Встановлені виробником програми та режими

    • «Основний»
      приготування «стандартного» темного або білого хліба (час випікання — 3:15-3:25, час прискореного випікання — 2:14-2:24);
    • «Французький»
      з більш хрусткою скоринкою, програма підходить для випікання зі зниженим вмістом жирів і цукру (час прискореного випікання — 3:32-3:37, прискорена випічка — 2:37-2:42);
    • «З цільного зерна»
      застосовується попередній розігрів (30 хв) — цикл для приготування хліба з цільнозерновий або непросіяного борошна (час випікання — 3:50-4:00, час прискореного випікання — 2:35-2:45);
    • «Солодкий»
      програма для хліба з високим вмістом цукру (час випікання — 3:17-3:27, прискорена випічка — ні);
    • «Надзвичайно швидка випічка»
      хліб випікається за 80 хв (необхідно — тепла вода, менше солі і більше дріжджів);
    • «Без клейковини»
      приготування хліба з борошна без клейковини (глютену) або з борошна змішаного складу (час випікання — 2:17-2:10, прискорена випічка — ні);
    • «Пироги»
      програма дозволяє використовувати готові суміші для тортів, кексів та пирогів (час випікання — 1:22, прискорена випічка — ні);
    • «Тісто»
      приготування тіста для випікання в духовці (час приготування — 1:30);
    • «Тісто для піци»
      приготування тіста для піци (час приготування — 1:30);
    • «Джем»
      приготування варення, повидла і джемів з ягід чи фруктів (час приготування — 1:05);
    • «Випічка»
      тільки випічка — можна використовувати цей режим для розігріву або допікання раніше випеченого хліба (час — 1:00);

    Панель управління BM 900

    Панель управління хлібопічкою Kenwood BM 900 знаходиться в її передній частині, розташована вона під невеликим кутом і обладнана шістьма великими кнопками. Для зручності користування хлібопічкою панель має великий рідкокристалічний дисплей з підсвічуванням. Проста в користуванні панель дозволяє легко вибирати потрібну програму або режим готування.

    хлебопечка, kenwood, bm900, новий, модель

    Призначення кнопок і елементів панелі управління:

    Кнопка «Меню»
    — для вибору необхідної програми або режиму з 11 наявних. При послідовному натисканні номер відображається на дисплеї. Якщо нічого не натискати, хлібопічка спече хліб із середнім кольором скоринки і вагою 1,5 кг, за програмою «Основний».

    Кнопка «Розмір буханки»
    — для вибору ваги випічки, необхідно натиснути кілька разів щоб вибрати 1 кг або 1,5 кг.

    Кнопки «Мінус» і «Плюс»
    — для установки часу таймера відкладеного старту. Таймер показує час, що залишився до завершення циклу програми.

    Кнопка «Колір корочки»
    — для вибору кольору скориночки в програмах «Основний», «Французький» та «З цільного зерна» або установки прискореного режиму випічки. Кнопку потрібно натиснути кілька разів до індикації потрібного кольору скоринки, (світлий, середній, темний). Для вибору прискореного режиму, необхідно натискати кнопку до появи індикатора «трикутник».

    Кнопка «Пуск/Стоп»
    — для запуску і зупинки роботи програми, для зупинки необхідно утримувати в натиснутому стані 2-3 секунди, до звукового появи сигналу.

    Дисплей
    — при роботі показує яка програма або режим вибрані, один з трьох кольорів скоринки, вага випічки і час що залишився до кінця виконання циклу.

    Індикатор виконання програми
    — розташований на екрані дисплея. Стрілка вказує на піктограму поточного кроку робочого циклу роботи пристрою:

    • Розігрів
      — йде попереднє нагрівання закладених продуктів. Використовується для підігріву інгредієнтів перед першим замісом при приготуванні хліба з цілісної муки (30 хв) і для швидкої випічки хліба з цілісної муки (5 хв). При розігріві вимішування не відбувається.
    • Замішування
      — вказує на першу або другу стадію замішування, або на те що в даний момент виконується обминання між циклами підйому. Протягом останніх 15-20 хв другого замісу, якщо вибрана одна з програм з 1 по 4 або 6, спрацює диспенсер, і прозвучить звуковий сигнал, який просигналізує про можливість ручного додавання складових.
    • Підйом тесту
      — вказує на те, що приготування тіста знаходиться на 1-3-їй стадії підйому.
    • Випічка
      — хліб знаходиться в заключній стадії випічки.
    • Постійний підігрів
      — Після закінчення випічки хлібопічка протягом однієї години, або до вимикання, буде підтримувати хліб теплим.
    • Закінчення
      — вказує що відбулося завершення роботи програми.

    Короткий висновок

    Наявність підігріву готового хліба, відкладеного старту, двох тістомісильників (замішує просто відмінно) і режиму конвекції дозволить вам в повністю насолодитися зручністю експлуатації і широким діапазоном можливостей хлібопічки Kenwood — BM900.

    За відгуками власників хлібопічки, в роботі пристрій показує себе дуже добре, а маленьку кількість рецептів можна компенсувати великою їх кількістю для моделі BM450. Потрібно тільки скорегувати кількість інгредієнтів для більш великих буханок які пече BM900.

    При відтворенні тексту статті «Огляд технічних можливостей хлібопічки Kenwood BM900», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов'язкове.


      Мітки до статті: хлібопічка


      
    Головні розділи сайту:
  • Останні статті
    підрозділу про Хлібопічки

  • Цікаві статті цього підрозділу:

    Огляд хлібопічки Delonghi BDM 1500

    Можливості хлібопічок та їх використання

    Яка краща хлібопічка, як її вибирати і купляти

    Про їжу просто | Добірка статей розділу | Карта сайту
       © 2012-2014 - Просто Про їжу
     
    ↑ Вгору ↑