Якщо навчиться готувати тісто, то можна приготувати дуже смачні млинці. Приготувати «правильне» тісто на млинці — це, без сумніву, найважливіше в мистецтві випікання млинців і, як показує досвід, головне в цьому процесі — це якість змішування продуктів (11 порад як готувати тісто для млинців).
А от з начинкою для млинців, при наявності певної кмітливості, може бути все дуже просто. Начинкою можуть стати майже будь-які продукти: картопля, гриби, яйця, сир, варення тощо.
В одному млинці на цілісному молоці — 400 калорій, але його калорійність можна істотно знизити. Переглянувши це відео, ви довідаєтеся, як спекти млинці, від яких складно погладшати.
Тепер справа за малим — постаратися не з’їсти всі млинці за один раз. Помірне вживання будь-якої випічки — ось найважливіший секрет, як залишатися струнким.
Тісто на млинці які не черствіють - рецепт приготування
Млинці з цього тіста виходять смачними і тривалий час не черствіють.
Продукти для млинцевого тіста:
1 склянка борошна;
4 яйця;
2 склянки молока;
60 г вершкового масла;
1,5 ст. ложки цукрової пудри;
сіль за смаком.
Готувати тісто так:
Розтерти жовтки з розм’якшеним вершковим маслом.
Беремо половину молока, все борошно і цукрову пудру і розтираємо до зникнення грудочок.
Додаємо решту молока і добре перемішуємо.
Збиваємо білки, що залишилися, додаємо за смаком сіль і вводимо піну в тісто.
Випікати млинці так:
Змастити сковороду рослинною олією перед випіканням першого млинця, а інші млинці можна випікати і без масла. Для випічки млинців потрібно наливати готове млинцеве тісто на сковороду в трохи меншій кількості, ніж зазвичай.
Порада: випечені млинці за цим рецептом тіста не обов’язково змащувати вершковим маслом.
Тісто на млинці - рецепт 3 + 2
Продукти для млинцевого тіста:
3 ст. борошна;
3 ст. ложки цукру;
3 ст. молока;
3 яйця;
2 ст. ложки рослинної олії;
2/3 ч. ложки соди;
1/2 ч. ложки солі.
Готувати млинцеве тісто так: Усі продукти змішуємо блендером до однорідної маси.
Випікати млинці потрібно так:
Розпалюємо сковороду і змащуємо її невеликою кількістю масла.
Додаємо в тісто на млинці 2 склянки окропу і випікаємо звичайним способом.
При відтворенні тексту статті «Тісто на млинці - рецепт», цілком або частинами, активне посилання на oede.in.ua обов’язкове.